پایه اولیه برند پاناسونیک از سال ۱۹۱۸ توسط کونوسوکه ماتسوشیتا بنا نهاده شد. کونوسوکه نام فامیلی خود را روی محصولات تولیدی قرار دارد و به این صورت توانست آوازه زیادی در ژاپن و دیگر کشورها به دست بیاورد. در آن زمان، ماتسوشیتا به فروش انواع لوازم برقی جانبی میپرداخت. شرکت کم کم در این سالها محصولات خود را گسترش دارد و در سال ۱۹۲۷ به تولید لامپ دوچرخه با نام تجاری ناسیونال پرداخت. لامپت دوچرخه اولین محصول تولیدی برند پاناسونیک در آن زمان بود.
در زمان جنگ جهانی دوم، تولیدات ماتسوشیتا گسترش پیدا کرد و به عرضه محصولاتی شامل انواع قطعات الکتریکی، بی سیم، موتور الکتریکی، لامپ رشتهای و لامپ خلأ پرداخت . پس از پایان جنگ و بازسازی کارخانه، تولید دوچرخه، رادیو و لوازم خانگی به فهرست تولیدات شرکت اضافه شد.
در سال ۱۹۶۱ و پس از سفر ماتسوشیتا به آمریکا، خط تولید تلویزیون هم به کارخانه برند پاناسونیک امروزی اضافه شد. البته در اوایل بازار مورد استفاده برای تلویزیون، ایالات متحده آمریکا بود. ورود گسترده محصولات پاناسونیک به بازار آسیا و خاورمیانه از سال ۱۹۷۰ بود. البته از قبل هم محصولات این شرکت بزرگ در کشورهای این حوزه به فروش میرفت؛ اما تلویزیون پاناسونیک که یکی از پرسروصداترین محصولات تولیدی آن زمان بود، در سال ۱۹۷۰ به آسیا راه پیدا کرد. بعد از آن و به دلیل درخواست زیاد اروپاییان به علت کیفیت بالای محصولات تولیدی، برند پاناسونیک توانست تلویزیون و دیگر محصولات خود را وارد اروپا کرده و خیلی سریع گسترش دهد.
در سال ۱۹۸۹، بنیانگذار اصلی برند پاناسونیک امروزی درگذشت. البته از سال ۱۹۶۱، اداره شرکت توسط داماد ماتسوشیتا انجام میشد و خود در نقش مشاور فعالیت داشت. یک سال بعد از مرگ کونوسومه، پاناسونیک امروزی، شرکت ام اس ای آمریکا را خریداری کرد و پنج سال بعد، هشتاد درصد از سهام خود را به شرکت سیگرم واگذار کرد.
تغییرات تکنولوژی روی محصولات تولیدی دیجیتالی پاناسونیک تأثیرگذار بود و برای همین از سال ۲۰۰۶ به بعد، خط تولید تلویزیونهای آنالوگ متوقف شده و جای آن تلویزیونهای دیجیتالی گرفت. در سال ۲۰۰۸، زمانی که تغییر ماتسوشیتا به پاناسونیک روی داد، همزمان بود با اقدام شدن این شرکت با ساینو و به اصطلاح تحت شرکتهای تابعه برند پاناسونیک قرار گرفت.